«Η ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο, περνάει μέσα από τις κάλπες»

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ


Θεοδώρα (Ρούλα)
 Καραγεωργοπούλου

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 υπό το νέο καθεστώς του Προγράμματος «Καλλικράτη», έχουμε όλοι μας τη βαρύτατη ευθύνη, να επιλέξουμε για την Πάτρα  άτομα ικανά, αξιόπιστα, με εμπειρία, εργατικότητα, ήθος και λεβεντιά, που μπορούν να προβάλλουν και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Πριν λίγες εβδομάδες αποφάσισα να συμμετάσχω στις Δημοτικές Εκλογές για το νέο Δήμο Πατρέων ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ» του Δημήτρη Κατσικόπουλου. Έλαβα την απόφαση αυτή γιατί θεωρώ ότι ο νέος Δήμος τα επόμενα χρόνια, με μια νέα και ιδιαίτερα δυναμική δημοτική αρχή, προσφέρει την ευκαιρία παραγωγής συγκεκριμένου πολιτικού έργου με απτά αποτελέσματα για τους δημότες της περιοχής.

Απευθύνομαι σε αυτές τις δημοτικές εκλογές σε όλους τους πολίτες του νέου Δήμου, ζητώντας τους
να με τιμήσουν με την ψήφο τους, υποσχόμενη ότι εφόσον εκλεγώ θα δουλέψω σκληρά για να δείξουμε ότι μπορεί στο νέο διευρυμένο Δήμο μας, να αναδειχθεί ένα νέο μοντέλο τοπικής διακυβέρνησης. Για να συμμετάσχω σε μια δημοτική αρχή που θα είναι κοντά στους πολίτες και θα επιχειρήσει να υλοποιήσει όσα δεν έγιναν μέχρι χθες και να θέσει νέους ρεαλιστικούς στόχους για το αύριο.

Φίλοι & Φίλες,
Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Τα μεγάλα προβλήματα που θα προκύψουν από την ενσωμάτωση των νέων περιοχών σε ένα ομοιογενές σύνολο, λόγω των διαφορετικών χαρακτήρων αυτών των περιοχών και λόγω του γρήγορου σχεδιασμού του «Καλλικράτη», δεν είναι εύκολο να λυθούν άμεσα και χρειάζονται μακρόχρονη προσπάθεια, αλλαγή νοοτροπίας και σημαντικούς οικονομικούς πόρους, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο σαν αυτή που βιώνουμε όλοι μας.
Στα μικρότερα, όμως και καθημερινά προβλήματα, την καθαριότητα, την συντήρηση του πρασίνου, την αναβάθμιση των παιδικών χαρών, την παρουσία της δημοτικής αστυνομίας σε ολόκληρη την πόλη, τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου (ιατρεία, παιδικοί & βρεφονηπιακοί σταθμοί, συντήρηση σχολείων, συντήρηση δρόμων και ανακατασκευή πεζοδρομίων κ.λπ.), μια νέα νοοτροπία προσοχής, εγρήγορσης και άμεσης ανταπόκρισης στις ανάγκες του Δημότη, μπορεί «να κάνει τη διαφορά».
Ταυτόχρονα, σκοπεύω να αναλάβω πολλές και σημαντικές πρωτοβουλίες, όπως την κατάθεση προτάσεων για τη μετεξέλιξη του νέου Δήμου σε «ψηφιακό Δήμο» όπου οι νέες τεχνολογίες (όπως οι ηλεκτρονικές καθημερινές συναλλαγές του πολίτη με το Δήμο, η ενημέρωση και η ψυχαγωγία του Δημότη μέσω ενός ραδιοφώνου που θα εκπέμπει μέσω internet και η δημιουργία διαδραστικής τηλεόρασης web TV, για την προβολή του νέου Δήμου και την ανάπτυξη δραστηριοτήτων) θα βοηθήσουν την όλο και καλύτερη παροχή υπηρεσιών και την ανάπτυξη μιας σύγχρονης μορφής επικοινωνίας με τους Δημότες, για να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής αρχής και των συμβούλων που έχουν επιλέξει να τους εκπροσωπούν, συμβάλλοντας στη μεγαλύτερη διαφάνεια της άσκησης πολιτικής. Επίσης το αίτημα δημιουργίας ποδηλατόδρομων σε όλη την πόλη, στα πρότυπα σύγχρονων δυτικοευρωπαϊκών χωρών, θα με βρεί αρωγό και ένθερμο υποστηρικτή μέσα στη δημοτική ομάδα της "ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ".
Στην υλοποίηση όλων αυτών σας ζητώ να μου δώσετε τη δυνατότητα να συμμετάσχω. Τόσο με την ψήφο σας, αν ψηφίζετε στην Πάτρα, το Ρίο, τη Μεσσάτιδα και την Παραλία, όσο και με την ενεργή βοήθεια σας, μιλώντας δηλαδή σε φίλους και γνωστούς για την υποψηφιότητά μου.

Γυρίζω σελίδα
Στο νέο μου δυναμικό ξεκίνημα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ζητώ να με στηρίξετε και να με τιμήσετε με την ψήφο σας. Γιατί έχω τη γνώση, την εμπειρία και την τόλμη να προχωρήσω μπροστά. Με την αλήθεια ενός ανθρώπου που τίποτα στη ζωή δεν του χαρίστηκε, σας ζητώ να με εμπιστευθείτε και πάλι. Ζητώ τη δύναμή σας για να συνεχίσω. Με την ίδια αφοσίωση, εργατικότητα και ανοικτό πνεύμα, που εργάστηκα και ως πρόεδρος του Αρκτικού Διαμερίσματος. Με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο της Πόλης μας.

Γυρίζουμε σελίδα όλοι μαζί
Γιατί η Πάτρα μας έχει ανάγκη από μια ΕΜΠΕΙΡΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ με ένα ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ & ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ, που έχει ΛΟΓΟ, ΤΙΜΗ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Θεοδώρα (Ρούλα) Καραγεωργοπούλου
Πρόεδρος Αρκτικού Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Λαέρτου 28, Παραλία Προαστείου Πάτρας
Κιν. 6979144072


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου