«Η ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο, περνάει μέσα από τις κάλπες»

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Σχετικά με τ' αποτελέσματα των εκλογών

Αγαπητοί φίλοι,Θέλω να σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη μου που δείξατε. Αν βρίσκομαι ή όχι σε εκλόγιμη θέση δεν έχει καμία απολύτως σημασία.
Από αύριο θα ξεκινήσει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και πραγματικά η αγάπη των κατοίκων του Αρκτικού Διαμερίσματος μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα για τα προβλήματα της περιοχής μου.
Η επιβράβευση των αγώνων που έδωσα ως πρόεδρος του Αρκτικού διαμερίσματος, με κατέταξε στις 3 πρώτες θέσεις, σε σύνολο 12 υποψηφίων (ανάμεσα τους αντιδήμαρχοι και αντινομάρχες), στα 43 εκλογικά τμήματα του Αρκτικού Διαμερίσματος.
Η τελική κατάταξη θα εξαρτηθεί από την ψήφο των συνδημοτών μας απ' όλες τις υπόλοιπες περιοχές του νέου Καλλικρατικού Δήμου Πατρέων.
Την επόμενη Κυριακή πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα τον καλό, για ν' αναδείξουμε Δήμαρχο τον ικανότερο από τους δύο διεκδικητές, τον Δημήτρη Κατσικόπουλο.
 Όλοι μαζί φίλες και φίλοι δίνουμε συγκροτημένα το παρόν στις κάλπες και εκφράζουμε την υποστήριξη μας στην "ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ".

Σας ευχαριστώ για όλα,

Θεοδώρα Καραγεωργοπούλου

1 σχόλιο:

  1. Τα Μποζαϊτικα στις έξι ακατάλληλες ελληνικές παραλίες!

    Μέσα στο γενικότερο κλίμα αισιοδοξίας για τη δεύτερη θέση της Ελλάδας στο παγκόσμιο πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες» με 393 βραβευμένες ακτές, έρχονται στον αντίποδα να προστεθούν έξι παραλίες ακατάλληλες για κολύμπι.

    Σύμφωνα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος τα έξι αυτά κολυμβητικά σημεία είναι τα εξής: Μαρίνα Πόρτο Καρράς / Σιθωνία, Δάφνη, Πλαζ Πρόκου – Εθνικό Στάδιο Γυθείου, Αγιά – Κάμπινγκ / Πάτρα, Χώρα – Καμάρα / Άνδρος και Μποζαΐτικα – Αχαΐα.

    Η Ειδική Γραμματεία Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος πάντως εξέτασε 2.155 ακτές κολύμβησης σε όλη τη χώρα και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά όπως αναφέρει το euronews.

    Οι 2009 ακτές, ποσοστό 93,2%, χαρακτηρίζονται «εξαιρετικής ποιότητας» με βάση τις προδιαγραφές που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Αλλα 114 σημεία χαρακτηρίζονται «καλής ποιότητας», 26 «επαρκούς ποιότητας» και μόλις 6 ακτές, δηλαδή το 0,3%, φέρουν τον χαρακτηρισμό «ανεπαρκούς ποιότητας».

    Πηγή: Εκεί που οι βουτιές απαγορεύονται - Οι έξι ακατάλληλες ελληνικές παραλίες

    http://www.iefimerida.gr/node/107410#ixzz2Uf8OZoCb

    ΑπάντησηΔιαγραφή